dimarts, 29 de desembre del 2009

Acabar i començar

Acaba l'any i es moment de fer balanç, el projecte fotlifoc, basat en tres eixos, disseny gràfic, punxa disc i cultura popular, ha incrementat considerablement la seva activitat. Podríem parlar que al llarg de l'any s'han atès una seixanta de demandes de dissenys, i hem viatjat amb la maleta de trastos i discs per més pobles que mai. És doncs el moment d'agrair la confiança dipositada en el projecte a totes aquelles persones que ens hem anat trobant al llarg de l'any.

La llista seria llarga, i encara ens deixaríem algú, però no podríem deixar de mencionar a la Taverna Atzucac, Maulets, CUP, Casal Popular les Vinyes, Colla Bastonera Picadits de Vilassar de Mar, Garrinada d'Argentona, Acció Juvenil de Llavaneres, Impremta Prims, Centre Digital, L'Esquellot i el Tarambana de Cardedeu, la Roser, la gent de Ponent, PdCat, Casal Quico Sabaté de Sant Celoni, la Greda de la Garrotxa, la Sedinis, Barraques de Palautordera, les Cases de la Música i la seva gent, Ateneu Popular de Les Corts, a la gent que hem compartit escenari, Sepc, Juanfer de Santaco, Xalupa d'El Masnou, Bullangues de Vilassar de Mar, SetSis Produccions i tu que estàs llegint aquest post.

Us deixo amb aquesta imatge promocional de la casa, que ve a representar el que vindrà a partir d'ara, deixem el 2009, amb els seus errors i encerts, i amb l'experiència d'aquests mesos encarem aquest 2010, tornem a començar, esperem que aquest nou començament sigui millor i en veiem per cap d'any a l'Atzucac, i si no ens veiem que el 2010 sigui un bon any per a tu.

divendres, 18 de desembre del 2009

No la caguem



Els defensors de l'ordre actual estan nerviosos, perquè encara que tirin merda, la jornada del 13 de desembre va anar molt bé, si senyors, que ens anem! Que ens anem! La col·laboració a nivell gràfic ha sigut l'elaboració del cartell de La Greda de la Garrotxa, per demanar el Sí a les consultes que ens feren a la comarca, i a nivell de punxar música, vam participar el divendres 11 en la festa del final de campanya a Vilassar de Dalt i estiguérem el diumenge 13 tot el vespre punxant música a la plaça nova d'Argentona.

Canviant de tema, no us podeu perdre les festes que s'organitzen aquests dies a la Taverna Atzucac, el dia de cap d'any estarem, fins que el cos aguanti, punxant de tot i molt, us deixo amb el cartell convocant a la festa, disseny de la casa també.

Ens va la marxa



Ha costat deu i ajuda, però al final s'acabat la feina, ja podeu veure el primer número de la revista de Maulets, a nivell nacional, EnMarxa! Partíem de cero, no s'havia fet cap número abans, i la gent que ho redactava tampoc havia participat en l'elaboració d'un document d'aquestes mides. Però almenys esperem que l'experiència serveixi per alguna cosa, el temps ho dirà, espero que us agradi la feina feta.

Per veure la revista cliqueu aquí sota.
EnMarxa! 01

dijous, 3 de desembre del 2009

Ben girats

Així és com acabarem de tant donar voltes, aquest desembre farem unes algunes incursions sonores per aquests mons de déu. Primer el divendres 4 a la vigatana Sala Pasternak, el divendres 11 tornarem a compartir escenari amb l'amic i millor persona Miquel del Roig, a Vilassar de Dalt, després anirem fins el Baix Montseny per celebrar el novè aniversari del castís Casal Quico Sabaté, el diumenge quan els repicatrujes hagin acabat de votar, estarem a la plaça punxant melodies per suportar l'espera dels resultats de la consulta, i rematem l'any a la Taverna Atzucac, acabarem ben girats.