dimarts, 25 de maig del 2010

Mataró per la independència

Una comarca viva

Aquesta terra no ens dona treva, la calor és el millor combustible que coneixem, matins i tardes de feina i nits de rauxa, fan que no coneguem el descans, i amb l'alegria de la feina feta i de la que volem fer, escrivim aquest post.

Pel nord de la comarca, hem ajudat a redissenyar la capçalera del butlletí AJAM (Agenda Jove de l'Alt Maresme) publicació dels punts d'informació juvenil de varis municipis. Pel centre, col·laborarem intensament amb l'organització del concert del 22 de maig passat, on la Cup de Mataró reuní 1500 persones a l'Espai l'Arquera, en el concert de Brams i La Gossa Sorda. Ha sigut tot un honor compartir la feina de dissenyar el cartell de la festa, amb una de les persones que ha influït i influeix amb la feina que fem, en Joan Jubany, mestre del disseny polític, desenfadat i clar. També durant varies estones, vam estar aquell dissabte punxant les melodies que tant agraden a la mainada.



I també ens aturem a Mataró, abans que arribin Les Santes, la Taverna Atzucac té preparada una agenda de nits de punxamenta variada, que tal com diu el disseny que el·laborarem, deixarem que la nit ens il·lumini. I agafeu-vos fort, que no solament al Maresme es viuran nit d'alegria, però això ja en parlarem una altre dia.



dilluns, 3 de maig del 2010

Ben posats i picats

Trobem un moment per presentar-vos dues de les darreres feina de la factoria. Aquest cap de setmana, la Taverna Atzucac celebra els dotze anys de vida, o de supervivència segons com es miri, el cartell anunciador dels actes és bassa en una imatge perpetrada per l'estimada companya de viatges Sedinis, on es visualitza el joc de paraules que adorna el lema de l'aniversari del temple ludicogastronòmic mataroní. Clourem les festes amb una d'aquelles punxades de llarg recorregut.



Sense temps de recuperar-nos, el proper dissabte 15 de maig també clourem la primera trobada de cultura popular de Vilassar de Mar, organitzada per la jove, però experimentada, Colla Bastonera Picadits de Vilassar de Mar. També aquesta vegada, el disseny l'hem treballat combinant la tipografia que convoca els diversos actes que es desenvoluparan a la marinera vila maresmenca, amb els dibuixos aportats per l'artista local Nunu.