dimecres, 25 de maig del 2011

Anem a pams



Abans de continuar amb la feina que vindrà, potser que fem una parada i mirem el que s'ha realitzat en les darreres setmanes. A nivell de Maulets vam rebre els encàrrecs de dissenyar un cartell genèric per publicitar l'organització a nivell nacional, el cartell de la calçotada d'Argentona, una adaptació del disseny realitzat l'any passat i des de la Garrotxa ens encomanaren fer el cartell convocant a la segon combat de corrandes.







També s'ha treballant redefinir la imatge de l'Associació Cultural Bullangues i en el cartell de la xerrada sobre les consultes populars. A nivell de Mataró, podeu veure el cartell de la xerrada commemorativa sobre els 80 anys de la proclamació de la república, organitzada pel Grup d'Historiadors Jaume Compte, i també, el cartell convocant als actes de celebració dels 13 anys de vida de la Taverna Atzucac.





Tan amb el disseny del segon combat de corrandes com el de l'aniversari de la Taverna Atzucac s'ha utilitzat la tècnica del collage per mirar de revertir les imatges i dotar-les de cert contingut satíric, això sí, sense mai perdre el rigor reivindicatiu que es mereix qualsevol disseny de caire polític.

Una comarca viva



Durant els darrers mesos hem estem treballant gràficament en algunes de les formacions que es van presentar en les eleccions municipals. Respecte a la Crida Premianenca, vam elaborar el logo de la candidatura i alhora definir quins serien els colors que marcarien la seva identitat corporativa. L'emblema escollit foren unes tres ones de so encabides dins d'un cercle roig que acompanyen a les lletres amb el nom d'aquesta llista que el diumenge passat va aconseguir dos regidors a l'Ajuntament de Premià de Mar.



I com ja va passar quatre enrere la CUP de Vilassar de Mar va confiar amb els serveis de la casa per tirar endavant tota la part gràfica de la campanya. Amb el lema d'Aire Fresc, la CUP va aconseguir per primera representació en el consistori vilassarenc. Us deixo amb el material realitzat.