dimecres, 15 d’octubre del 2008

Una de calenta i una de freda

Divendres a Vilassar de Mar va anar molt bé. Bon ambient, bona festa i gran públic, perquè la gent de Vilassar i rodalies són gent molt ben parida, es va entregar en totes les cançons i van crear un gran clima, tot i el fred i que teníem que acabar una mica aviat. I és que quan un punxa, en una acte on hi han participat els Picadits, és nota. També agrair a l'organització del Correllengua el tracte dispensat, esperem tornar-hi aviat.

El dissabte es va saber quin seria el cartell de la Festa Major d'Hivern de Sant Andreu de Llavaneres. Malauradament no va guanyar la proposta que presentarem (va quedar tercera) tot i els nombrosos ciris que vam encendre i les pregàries que férem a la Moreneta. Que hi farem. En aquest enllaç podeu veure totes les obres presentades.

Però no us penseu que tot són males noticies, estarem presents a la Festa Major d'Hivern de Llavaneres, el divendres 28 de novembre, a l'envelat del Passeig Jaume Brutau, conjuntament amb els Rosa de Luxemburg i els Sva-Ters.


1 comentari:

Marta Cava ha dit...

El hooliganisme per sessió surt a 30 € l'hora, la nostra simpatia i amor, va de regal. Quan passem comptes, senyor Andreu? xD

PS. Llàstima lo del cartell de Llavaneres, el teu estava realment bé, però vaja ja li treure el ciri a la Moreneta...

Vinga, ens veiem!