dilluns, 25 de maig de 2009

No perdre el nord

Sovint vols fer de tot, o pitjor, tot, i això és un error. A vegades et deixes portar, i empasses, i agafes, i reps, i no tens ni temps ni per reaccionar, i si a sobre ho barregem amb dies primaverals, la mescla és explosiva. Per tant, siguem positius, encara tenim recorregut i n'hem d'aprendre.

I si parlem del nord, almenys pels maresmencs, us deixo amb el cartell de l'acte de la Sepc de la passada festa major de la Universitat de Vic, si tirem més amunt us deixo amb el disseny, que per la seva complexitat, ha portat més feina aquest any de moment.A Maià de Montcal, la Garrotxa, el proper dissabte s'hi celebra la segona diada de cultura popular, organitzada pel col·lectiu Greda. Gegants, bastoners, trabucaries, sardanes i jocs en seran algun dels ingredients de la jornada. Desprès del sopar popular, l'inefable Belda i el seu seguici habitual, el conjunt Badabadoc, ens oferiren uns dels seus balls lluïts, amb les versions de cançons nostrades a ritme caribeny, desprès, passada l'hora de les bruixes, i quan tothom ja va tort, un servidor punxarà les particulars melodies riguirumberes, esperem que siguin tan ben rebudes com foren en el Pati de Can Sidru de Cardedeu, el passat 15 de maig.El cartell anunciador de tal magna diada, es una composició de varis elements de cultura popular i de les frases anunciadores de l'acte, sobre un fons de paper arrugat, tal disseny fou fet ja fa uns quants mesos. Abans de plegar dues coses, suposo que us haureu adonat de la renovació de l'interfície del fotliblog, i us deixo amb uns lloros misteriosos que ens alerten que aquest any hi ha una festa que durarà dos dies, que serà..

1 comentari:

Marta Cava ha dit...

Uf, feia temps que no m'hi passava i hi comentava!

Déu n'hi do quants treballets fets que porta enguany, ara, em pica la curiositat, que seran aquests lloros tant guais que porten cresta? huhuhu

Ens veiem dissabte a la gran diada!