dijous, 27 d’agost del 2009

Els Vinyis

Pel Casal Popular Les Vinyes de Mataró s'han creat aquests personatges, Els Vinyis, que vindrien a ser com un còmic o uns dibuixos animats, tot va venir per l'encàrrec de dissenyar un mural pel pati del casal, amb un primer dibuix que es el que veieu, en ell hi apareixen dues figures, en Martí que és un pagès d'Argentona i la Juliana una pagesa de Mataró, a darrera hi podeu veure una composició que simula un paisatge de Mataró i el seu entorn, el Casal, cases de cos de l'eixample mataroní, la basílica de Santa Maria, la fàbrica de Can Fabregas, amb dos elements de la cultura popular de la capital del Maresme, el gegant Robafaves i un castell dels Capgrossos, de fons podeu observar el castell de Burriac.



Per celebrar que aquest bloc ja ha complert un any, penjarem el primer vídeo, és un fragment de la punxada al Garitu de Cardedeu, durant la festa major d'enguany.

1 comentari:

Sedinis ha dit...

el vídeo ja me'l miraré, però el dibuix em triomfa un munt!!! tot i que... unes bastoneres picatxikis per allà... jajaja!!! vinga as, ens veiem tonight pel vallès! ;)