dimarts, 8 de setembre de 2009

La història truca a la porta

Aquest pot ser un cap de setmana molt important al Maresme, primer el dissabte, desprès de la diada, tindrà lloc la inauguració del Casal Popular Les Vinyes, un espai que fou alliberat per Les Santes, i que al cap d'uns mesos de treball i rehabilitació, s'obre de cara al públic, per ser un espai d'ús i transformació social.

Durant tot el dia, el Casal situat al Carrer d'Argentona de Mataró, hi haurà jornada de portes obertes i s'hi pintarà un mural commemoratiu en el pati interior. Pel vespre, tindrà lloc la presentació, amanit amb un pica pica, l'actuació de la Colla Bastonera Picadits de Vilassar de Mar i un petit concert, desprès del sopar, del grup Caliu.El diumenge, a Arenys de Munt, esperem que les forces espanyolistes no ho impedeixin, es celebrarà una consulta popular. La pregunta és clara; vols la independència del teu país? Durant tot el dia, hi hauran actes festius de suport a la consulta pels carrers de la vila. Em sembla que no cal afegir res més sobre el tema, només dir que amb actes com aquests, i com el dissabte a Mataró, esperem fer una mica d'història, i avançar un pas més cap la llibertat del poble treballador català.

Fotlifoc, com a projecte al servei i de suport a l'esquerra independentista i dels moviments socials, no en podem restar al marge, a part del disseny del cartell convocant a la inauguració de Les Vinyes, farem gresca de la bona, punxar música, el dissabte a partir de mitjanit, a la Taverna Atzucac, per celebrar que la lluita dóna els seus fruits.

1 comentari:

Sedinis ha dit...

disco disco!!! mare meva! quin fart de riure!!! XD