dijous, 8 d’abril del 2010

Desplegats

Avui presentem un disseny realitzat durant els primers mesos de l'any. L'organització nacional del jovent independentista Maulets, ens encarregà la feina de dissenyar un tríptic desplegable. La feina la vam dividir en tres nivells.

La primera, la part exterior, l'hem bassada en tons verds i grocs, on hi podeu veure un collage de varies imatges que formen tota una línia continua, que acompanyen les lemes escollits per la campanya i les adreces de l'entitat juvenil a les ciutats més importants del país.



La segona, la part interior que trobeu sense desplegar del tot el tríptic, és una composició on a l'esquerra hi han valors positius que reposen sobre colors vius i la dreta, valors negatius amb tons freds i apagats.



Una vegada obert del tot el desplegable, podeu veure tota una plana, amb fons negre, on l'organització explica els seus varis eixos d'actuació, acompanyats de fotografies que il·lustren el text, imatges cada una amb varis tons de l'arc de Sant Martí, per plasmar la varietat de lluites on l'organització juvenil desenvolupa la seva tasca.