dijous, 3 de juny de 2010

Perseverança

Estem acostumats a veure néixer motes iniciatives, que al poc temps es moren o es perden en la nit del temps, la constància i la perseveració no en garanteixen res, però des de fa temps que no parem i no pararem. Heus aquí el segon número de la revista de l'organització juvenil de l'esquerra independentista Maulets, EnMarxa!, el primer us el vam presentar abans de nadal.

En aquests temps en que els polítics queden com el que sempre han sigut, una colla d'aprofitats, mentiders i titelles d'un sistema que ens va portar, ens porta i sempre ens portarà a la ruïna, es reconfortant topar-se amb l'actitud ferma i de combat que com la que té la canalla. Estem abocats a que durant els propers mesos i anys les coses canviïn, algunes aniran cap a malament, altres no les podrem controlar però el que queda clar és que hi ha alternativa, que mica en mica, es va bastint en els nostres carrers.

Si cliqueu aquí podreu veure la revista.

Per acabar, expressem la nostra solidaritat amb David Segarra i Soler, activista, dissenyador, artista, periodista i moltes altres coses, ell a finals dels noranta va sacsejar les nostres consciència amb els seus dissenys, amb la seva forma de veure les coses, va ser la flama que va encendre la renovació en molts aspectes comunicatius a l'esquerra independentista i als moviments socials dels Països Catalans. Aquests dies, com ha dit ell, no ha arribat amb la flota solidària a Gaza (Palestina) però ha sentit en la pròpia pell el que és ser palestí, el que és ser atacat per aquesta colla de despostes sionistes assassins, per ell, per totes les persones que han caigut o han resultat ferides, des de l'altre extrem de la mediterrània estem amb vosaltres i no us oblidem.