dimecres, 21 de juliol del 2010

Castell de focs

Aquest cap de setmana comença la festa major de Mataró, en honor de Santa Juliana i Santa Semproniana, les patrones de la capital del Maresme. Abans de tot això buscarem consell espiritual amb l'altre dona que ens il·lumina l'existència, la Mare de Déu de Montserrat, perquè aquest dissabte comencen un dies ben bojos.



Primer el dissabte 24, a Monistrol de Montserrat tindrem l'honor de cloure el concert de festa major d'aquest municipi bagenc. L'endemà estarem posant les melodies de temporada a la Taverna Atzucac, com a complement sonor a la Nit Boja.



El dimecres 28 participarem en el concert que organitza l'Associació Cultural Marrinxa, a la Plaça de l'Ajuntament, on hi haurà l'actuació dels mataronins més skatalitícs, The Cabrians i una de les bandes amb més futur dins l'escena mestissa del país, Apsencat. Després de tot això i del No n'hi prou!, punxarem fins ben entrada la matinada. I ja per acabar, per aquell que en tingui ganes, estarem el divendres 29 en el Casal Popular Les Vinyes.

Aquest projecte no solament treballa en música, dins l'apartat gràfic us adjuntem els diversos treballs gràfics realitzats en motiu de Les Santes d'enguany. Com podeu veure estem una mica distrets.