dimarts, 2 d’agost del 2011

Festejos solidaris

Durant aquest tram final de primavera i principis d'estiu al Maresme hem estat encaparrats en barrejar la festa i la solidaritat, som així tu! El passat 4 de juny s'organitzava un concert solidari amb els independentistes de la comarca que han patit la repressió de l'estat al llarg del darrer any. El pavelló d'esports de la vila s'ompli de gom a gom per veure els quatre grups que participaven en el concert. A part de col·laborar amb certes tasques de producció i d'organització, vam tirar endavant la feina de comunicació relacionada amb l'esdeveniment, els dissenys dels cartells i altres suports, la petita web informativa i la difusió a nivell de xarxes socials.



També en aquest esperit solidari, abans de Les Santes al CP Les Vinyes de Mataró es va celebrar un sopar per mirar d'aconseguir recursos per front a una multa de més 1500 euros, imposada a un militant independentista, acusat des de l'Ajuntament de ser l'organitzador de les passades festes alternatives en el Casal. També podeu veure el cartell de l'acte.



I les festes populars i reivindicatives de Vilassar de Mar van arribar a la seva sisena edició, aquest any encara van créixer més celebren una revetlla popular a la platja el 23 de juny per la nit. Igual que amb el concert solidari d'Argentona, ens encarregaren la imatge de les festes i també la web informativa. A més vam tenir l'honor de cloure la vetllada de dissabte amb les melodies de temporada que fan moure culs i altres parts del cos.