diumenge, 18 de setembre del 2011

Un diumenge d'estiu

Concretament el darrer diumenge d'aquest estiu. És el dia per actualitzar aquest blog amb les darreres manufacturacions de la secció gràfica. Primer anem de revistes. Al principi de l'estiu entregàvem a Maulets el disseny del quart número de la tercera època (que enrrabassat oi?) d'En Marxa.


I també aquesta estació l'hem aprofitada per redissenyar la revista Solidaritat, l'òrgan d'expressió del sindicat de l'esquerra independentista, la Coordinadora Obrera Sindical, una publicació que feia un temps que no sortia al carrer, i que arran de la sortida del darrer número l'hem mirat de modernitzar una mica.


I ja que parlem de la diada, dos cartells amb actes relacionats amb ella. El primer, el de la 6a pujada a Burriac (vídeo) i el segon, la xerrada organitzada per la CUP de Vilassar de Mar sobre la lluita per la independència. I a vegades també fem dissenys sense encàrrec previ, com aquesta adaptació de la llengua dels Stones, arran de la darrera ofensiva de l'estat espanyol contra la llengua catalana.