dilluns, 14 de gener del 2013

No és una crisi, és una estafa

Amb aquest lema la CUP de Mataró i la COS Maresme van convocar el passat desembre un concentració per denunciar l'escandalosa indemnització que rebrà el fins fa poc president de Caixa Laietana, Josep Ibern.

A la protesta s'hi van afegir les integrants d'€stafabanca Mataró, el col·lectiu d'afectades per les participacions preferents, que evidencien el drama social que han produït i produeixen aquestes pràctiques irresponsables perpetrades per Caixa Laietana i altres entitats bancàries, que han deixat a l'estacada milers de persones que s'han quedat sense els seus estalvis.

Les indemnitzacions i els privilegis adquirits pels directius de les entitats bancàries són una burla per les treballadores del sector (insidiosament amenaçats amb un ERO). Però, sobretot, són un insult als milers de persones afectades per l'estafa de les preferents i a les famílies que ja no poden pagar les hipoteques i són desnonades de casa seva per la força.

En aquest post, podeu veure els diversos materials dissenyats per l'acte, així com també imatges de la concentració, un vídeo i un tall d'àudio.