dijous, 2 d’octubre del 2008

Sexe, botifarres i Rock'n'Roll

Ha arribat l'octubre i la mainada revolucionària prepara la botifarrada a la hispanitat, un clàssic de les festes del tròpic maresmenc. Per variar, m'encarregaren el cartell. Destil·la cert aire, que alguns dirien retro, altres ieié i d'altres molta MODernor, però a mi em recordà, sobretot pel noi i la noia, a un cartell d'una pel·lícula de James Bond, això si, enlloc de pistoles (no fora cas que me'ls acusessin de terroristes) fan botifarra.

(sexe) The Cabrians fa uns anys s'autodefinien com un grup que practica PornoSka. En Cabra i la seva trepa (quina colla diria en Jaume) van començar a principis de segle, i mica en mica s'ha fet un lloc dins l'escena dels ritmes sincopats.

(botifarres) L'aliment que dóna nom a la festa. Una proposta. Els temps evolucionen, perquè una opció pels vegetarians o vegans? Però bé, els més puristes començarien amb el rotllo de que els catalans sempre hem menjat carn...

(rock'n'roll) Lo Pardal Roquer acaba de publicar el seu tercer treball, serà una bona ocasió per escoltar els nous temes i gaudir d'un concert d'un dels millors compositors del país. A més, cap al final, The Cabrians i Lo Pardal faran una jam season, que promet molt.