dimarts, 24 de febrer del 2009

Sense parar

Doncs si, sembla que la màquina treu fum, molts encàrrecs en els darrers dies, a sota podreu veure tres dels darrers dissenys. Si agafem el calendari, primer ens trobem la xerrada del dissabte 28 de febrer, a Can Palauet de Mataró, sobre els 20 anys de Maulets, en ella hi xerraren un militant de l'actual assemblea del Maresme, en Joan Jubany, home bregat en les aparicions públiques, però el que fa més il·lusió és que també parlarà l'Oriol Montserrat, company de militància de tota la vida. El cartell és compon d'un fons rovellat, i la combinació de varis símbols de lluita (un puny, un estel, símbol de la dona, un sol ecologista...) amb dues de les icones que al llarg de la història de l'organització juvenil han tingut més acceptació, la noia amb l'estelada i el palestí i el clàssic dibuix del noi amb el tira-xines.

Desprès podeu veure el cartell nacional de Maulets per al Dia Internacional de la Dona Treballadora. Un primer pla de la cara d'una noia amb un mocador palestí i les convocatòries a les manifestacions son els elements d'aquest cartell a dues tintes. El senyor feudal de l'Argentona profunda esmenta la seva particular teoria, de que pel 8 de març faig els millors cartells, serà perquè el tema s'ho val.

I el tercer disseny és el cartell de la 7a calçotada popular de Santa Pau, del diumenge 15 de març. El disseny combina els diversos elements festius que tindrà la festa (bastoners, trabucaires, calçots....) amb la denúncia dels conreus i aliments transgènics i la defensa de la pagesia.





3 comentaris:

Sidecat ha dit...

Parlant de calçotades, passaràs per la de Sants?

fotlifoc ha dit...

quan és?
per cert seguirem el teu bloc

Vinga!

Marta Cava ha dit...

Discrepo amb el Senyor Feudal, sense voler dir que no és que els cartells del 8 de març no siguin els millors, ni molt menys (de fet, el de l'any passat és un dels meus preferits i el tinc penjat al meu "cuartu"). Però els últims que has fet per tot el tema de la memòria històrica, utilitzant els símbols de sempre amb l'estil d'ara, són brutals.

I si, ja sé que sempre et dic el mateix (tot i que hi ha un disseny d'ara fa poc, que no m'acaba de fer el pes...) però és que t'ho curres molt, capgròs!

Apa, ens veiem dissabte! Una abraçada! :)