dijous, 19 de març del 2009

Què ha canviat?

Em pensava que aquesta setmana faria un viatge en el temps, demà en Belda i companyia vindran a l'Atzucac a punxar música d'altres èpoques, que durant unes hores ens traslladaríem als anys 60 o 70, però es veu que no, gràcies als Mossos i els polítics que els dirigeixen, hem pogut veure com les gastaven els grisos durant el setanta o els maderos durant el vuitanta.

Els que vam néixer desprès de la mort de l'assassí d'en Franco, ens hem hagut d'empassar mil batalletes de corredisses darrera els grisos, de qui si eren uns bèsties i mil coses més, tota aquesta gent, desprès, quan l'any 1999 l'Aznar va enviar la policia a l'autònoma, van dir que això era típic dels feixistes. Deu anys desprès, tots aquests que s'anomenen d'esquerres i catalanistes són els que manen a la Generalitat del Principat, i per conseqüent, manen els Mossos, no s'han tallat ni un pèl, i han fet el mateix que abans criticaven, enviar la policia a l'universitat, pensant que Bolonya amb sang entrarà en els caps dels estudiants.

Doncs ara els hi diem a tota aquesta patuleia d'hipòcrites que passem d'ells i de les seves mentides, no volem viure en el seu món de violència institucionalitzada, de democràcies falses i canibalisme capitalista. Solidaritat amb totes aquelles persones que han patit la repressió i llibertat Enric Duran.

3 comentaris:

*DeaD* ha dit...

http://dead-music-movie.blogspot.com/

Byby Dead

*DeaD* ha dit...

http://dead-music-movie.blogspot.com/

Byby Dead

Marina Raurell ha dit...

Sense saber-ho he fet servir aquest disseny teu per il.lustrar la mani de dijous!

Ara que se de qui es, et felicito pel curro, molt bona idea i bon disseny.