dimecres, 8 d’abril del 2009

Flors, barques i estels

Fa dos anys, la CUP de Vilassar de Mar es va presentar per primera vegada a unes eleccions municipals. Ara, queden dos anys perquè torni a presentar-se. Coincidint amb aquest equinocci, hem estat treballant per introduir canvis dins la imatge gràfica de l'agrupació maresmenca.

El groc es color distintiu de totes les CUP, però aquesta vegada, sense renunciar-hi, s'hi ha introduït el blanc, com un contrast suau, en contraposició de les barreges clàssiques de blanc i negra, es a dir positiu i negatiu, aquest fet li dona encara més llum a la composició gràfica, reduint-li l'agressivitat del contrast i fent-lo més agradable pel missatge que s'hi introdueix en el disseny.

Però estem parlant d'un poble, un lloc on la proximitat juga un paper clau, i els referents locals són patrimoni de la col·lectivitat, però la CUP té una visió de la realitat i de quin futur ha de tenir Vilassar de Mar. Lues dues icones simbolitzen el sentiment de llibertat que emana dels plantejaments de la CUP, les flors cultivades a les afores del poble i el vaixell que surt en l'escut de Vilassar de Mar, un poble sostenible i sense un creixement especulatiu, avancem fent poble.





1 comentari:

SERGIBR ha dit...

Massa guei. Proveu d'incloure una foto de Montserrat Nebreda en boles i triomfeu!!