dimarts, 29 de desembre del 2009

Acabar i començar

Acaba l'any i es moment de fer balanç, el projecte fotlifoc, basat en tres eixos, disseny gràfic, punxa disc i cultura popular, ha incrementat considerablement la seva activitat. Podríem parlar que al llarg de l'any s'han atès una seixanta de demandes de dissenys, i hem viatjat amb la maleta de trastos i discs per més pobles que mai. És doncs el moment d'agrair la confiança dipositada en el projecte a totes aquelles persones que ens hem anat trobant al llarg de l'any.

La llista seria llarga, i encara ens deixaríem algú, però no podríem deixar de mencionar a la Taverna Atzucac, Maulets, CUP, Casal Popular les Vinyes, Colla Bastonera Picadits de Vilassar de Mar, Garrinada d'Argentona, Acció Juvenil de Llavaneres, Impremta Prims, Centre Digital, L'Esquellot i el Tarambana de Cardedeu, la Roser, la gent de Ponent, PdCat, Casal Quico Sabaté de Sant Celoni, la Greda de la Garrotxa, la Sedinis, Barraques de Palautordera, les Cases de la Música i la seva gent, Ateneu Popular de Les Corts, a la gent que hem compartit escenari, Sepc, Juanfer de Santaco, Xalupa d'El Masnou, Bullangues de Vilassar de Mar, SetSis Produccions i tu que estàs llegint aquest post.

Us deixo amb aquesta imatge promocional de la casa, que ve a representar el que vindrà a partir d'ara, deixem el 2009, amb els seus errors i encerts, i amb l'experiència d'aquests mesos encarem aquest 2010, tornem a començar, esperem que aquest nou començament sigui millor i en veiem per cap d'any a l'Atzucac, i si no ens veiem que el 2010 sigui un bon any per a tu.