dimecres, 16 de maig del 2012

Quan convocar una vaga suposa més treball

Després de molt temps tornem a escriure en aquest bloc. Els motius per no haver escrit són varis, molta feina a fer i també haver de treure el .es que els senyors de google van posar a tots els blogs. Per sort gràcies a aquests consells hem pogut eliminar aquest .es que no té res a veure amb aquest blog. Bé anem per feina i mai més ben dit.

El passat 29 de març les comarques catalanes situades al sud de l'Albera vam viure una jornada de Vaga General. Molts idiotes diran 'mira aquests busquen qualsevol excusa per no pencar' i res més lluny de la realitat. Perquè la convocatòria d'aquesta jornada de lluita obrera va suposar una inflexió pel que fa a comandes de disseny. Primer a nivell nacional vam realitzar diversos materials pel sindicat COS (al qual tinc la sort de militar). Com podreu veure vam fer documents, banderoles (allò que molta gent li diu 'octavetes' tot i no ser una paraula que surti al diccionari de la nostra llengua) i pancartes. També he afegit una imatge de la manifestació de l'esquerra independentista pels carrers de Barcelona durant la Vaga General, perquè pugueu veure uns dels dissenys de la pancarta una vegada ja impresa.



Open publication - Free publishing - More catalan

 
A nivell comarcal vam participar dins la plataforma #Maresme29M, el punt de trobada de l'esquerra sindical i de les organitzacions anticapitalistes de la comarca. Els de la COS també va fer agitació prèvia per Mataró i el Maresme.