dilluns, 29 de setembre del 2008

La claveguera

En els temps que si no fas un festival de música no ets ningú, els vailets de negre ataquen de nou, amb la segona edició del Cloaca de Cultures (el català incorrecte passa'l). El nom del festival se'n fot del que s'organitza a Mataró abans de Les Santes.

Una claveguera es un conducte, generalment subterrani, per on s'escorren les immundícies, les aigües brutes i les aigües de la pluja d'una població. Per tant un nom molt encertat pel festival, ja que, en la seva majoria, recull aquells grups que no omplen els cartells dels concerts de les sales i altres festes.

Està bé que en una ciutat com Mataró, fortament colpejada per la repressió cultural i política d'ordenances de civisme, es programin actes com aquests. Si hi aneu hi trobareu grups variats i sobretot us recomano els Dring Dublé.

2 comentaris:

Som lo que semblem ha dit...

Vaya tela neng!!!
els hi acabo d'enviar la notícia als de la casa de la música de mataró...jejeje

Marta Cava ha dit...

Ja feia dies que no em passava per aquí, però veig que t'has posat les piles! Déu n'hi do quantes actualitzacions!

Sempre m'ha semblat una bona idea això del Cloaca de Cultures, cal fer veure a la gent que la vida no s'acaba darrera dels grans festivals de música amb preus d'entrada desorbitats, cal però que la gent els descobreixi...

Apa, ens veiem per la comarca sinyó Andreu!