dilluns, 29 de desembre del 2008

Una mar de lluites



La mediterrània es una mar calenta, i no parlem de temperatures, parlem de la seva gent i la seves ganes de canviar allò que no rutlla. Als Països Catalans tenim els exemples de la lluita de les treballadores de la Nissan per preservar la seva feina, la de la gent de TMB per millorar les condicions laborals i les mobilitzacions de les estudiants contra Bolonya. A Grècia, la gent no s'està d'enfrontar-se a l'estat, per denunciar l'asfixia econòmica i policial que pateixen, i ara, aquests dies, Palestina torna a ocupar les portades de diaris, ja que els desgraciats sionistes no se'ls hi acudit millor cosa que massacrar la població palestina de la franja de Gaza, amb bombes i míssils.

Aprofitarem per denunciar totes agressions i ser una altaveu de les lluites de la gent mediterrània, allà on diguin de punxar, perquè podem donar festa, intentar que la gent mogui el cul amb els ritmes que punxem, però mai podem oblidar el món en que vivim.

S'acabà el 2008, arriba la festa de cap d'any, i Pd Cat n'organitza una de bona a l'envelat de Calldetenes, allà hi serem, amb els companys Àngel i Almogàver, amb moltes sorpreses. Per cert, l'agenda, que podeu veure al cantó, s'actualitzat, ja que hi hagut uns canvis de dates.

4 comentaris:

SERGIBR ha dit...

Què hi ha el 16 al Pasternak de vic?

fotlifoc ha dit...

El dia 16 punxem el pd almogàver i un servidor.

Per cert, molt bó el teu bloc.

Marta Cava ha dit...

Senyor fotlifoc! Que des de cap d'any no sé de res de vos, suposo que la festa de cap d'any va anar bé, no?

De totes maneres, demà ens veiem pel bar! :)

SERGIBR ha dit...

Gràcies. Miraré d'apropar-m'hi.