dilluns, 4 de maig del 2009

La nostra festa major

Tots els pobles, viles, barris i ciutats del nostra país tenen la seva festa major. La Taverna Atzucac no és cap municipi però la celebració de l'aniversari, s'ha convertit any rera any, en un autèntica festa major. Un 9 de maig del 1998 obria les portes el bar que portem al cor (això darrer semblen les frases de certa cançó) però és així.

Hi haurà de tot, concert amb la selecció nacional de músics, no direm qui són els components però els qui els coneixeu sabeu que hi haurà una festassa amb ells, el camarada Morarales oferirà una de les seves habituals lliçons de tomba i tomba musicals, un espectacle audiovisual sobre rondalles menorquines, el pica tapes i pastís d'aniversari de sempre, i com no, el fabulós dinar del dissabte amb un menú per llepar-se els dits i el que faci falta.

La col·laboració d'un servidor amb l'aniversari ha sigut la confecció del cartell per anunciar els actes, on hi destaca una fotografia antiga, una aclucada d'ulls als músics del dissabte, combinada amb elements gràfics d'altres anys de la Taverna Atzucac, l'avi o la sanefa inferior. I el dissabte, ben entrada la mitjanit començarem a punxar els jits riguirumberus per fer les delícies de parròquia local.

2 comentaris:

SERGIBR ha dit...

Felicitats. Força bars del rotllu!!

Sedinis ha dit...

esperant l'aniversari amb candeletes que no a canaletes... jijiji!!!
la farem ben sonada, oi? ^_^

aus!!!!

bar-ça!!!!