dimarts, 25 de novembre del 2008

Foc per parar el fred

Aquest divendres que ve ens anem de festa major, encara que el cru fred ja castiga les nostres contrades, a Llavaneres fan festa honorant el seu patró. Per evitar la rasca, la vetllada se celebrarà en un envelat, aquesta infraestructura provisional tant nostrada, com feien els nostres avis, però sense el ball del fanalet. El divendres 28 de novembre, a l'antic camp de futbol, a partir de les nou de la nit, sopar popular, concert amb Sva-ters i Rosa de Luxemburg i final de festa amb un servidor, son els ingredients de la nit jove, organitzada per la regidoria de joventut de l'ajuntament i Acció Juvenil, organització que aplega els joves llavanerencs amb ganes de fer coses i mirar de canviar el tòpic que sempre arrossega el poble, i a més, la festa servirà per celebrar el 7è aniversari de l'organització.

Rosa-Luxemburg

Un any després d'irrompre al mercat de la música en català i de presentar el seu primer disc per tota la geografia catalana, Rosa-Luxemburg actualitzen la seva proposta amb el seu segon treball, Autobiografia Oficial, una proposta que s'allunya cada cop més dels estàndards del rock català tot perfilant-los com a capdavanters de la renovació de l'escena. Des de la seva obertura, el disc flueix influenciat per bandes de l'ordre de Bloc Party, The Bravery, Arcade Fire o Interpol, tot destil·lant temàtiques destructivo-introspectives a base de ritmes frenètics plens de groove on els sintetitzadors i les sons més emo estan a l'ordre del dia.

Sva-ters

Els sva-ters són un grup d'onze a tretze músics de la Vila d'Alcàsser que ja porta uns quants anys donant guerra arreu dels escenaris del país. La característica principal de la seva música i dels seus concerts és la festa, el bon humor i la potencia que despleguen d'alt de l'escenari, passant pel rock clàssic, ska, jazz, rumbes, salses, reggae, raga, fins als ritmes populars de la dolçaina, en definitiva, un mestissatge musical ballable i festiu.

Per cert, el cartell de la nit jove també es obra d'un servidor, però aquesta vegada el cartell l'hem fet a la feina, coses de treballar a Llavaneres.

2 comentaris:

Marta Cava ha dit...

Andriu!!

Feia temps que no passava per aquí, bé, de fet passava però no comentava.

El cartell de divendres pinta bé, però ja saps que els teus estimats hooligans picadits anem de "bailoteo" pel Prat, i servidora, tallarà amb la festa de cop perquè és una vaga i va endarrerida amb la feina de la uni, és un desastre!

De totes maneres, si m'hi veiés amb cor m'hi passaria, que potser no hi serem físicament, però el nostre suport el tens.

Uf, avui m'he despertat molt motivadora i positivista, viam quan dura la història!

Una abraçada i ens veiem pels puestus!

Anna ha dit...

ei Andreu!
Sóc l'Anna, com va anar el concert?!

A veure si ens veiem aviat!
Un petò.