dilluns, 15 de desembre del 2008

Passat, present i futur

Aquest blog intenta ser un reflex de la feina feta, tant a nivell gràfic com de les punxades pels puestus, feia dies que no s'actualitzava, degut a que s'està treballant en varis projectes, i com que encara no han sortit a la llum, no es poden penjar, no us penseu que m'estic gratant la panxa. A nivell de disseny s'estant perfilen uns encàrrecs, que em fan molta il·lusió, però temps al temps, no vulguem córrer.

Si feu un cop d'ull a l'agenda, a dalt a la dreta, podreu veure que a partir de cap d'any no pararem. Començarem a Calldetenes en la festa organitzada per Pd Cat, desprès, cap de setmana complet entre Mataró i Igualada, però de tot això ja n'anirem parlant.



Ja s'acaba l'any, i per tancar el cercle, començarem a publicar treballs i vàries cròniques de punxades anteriors a l'aparició d'aquest blog. Per maig, el dia abans de la gran festa dels 10 anys de la Taverna Atzucac, a Premià de Mar, es tancaren unes jornades sobre mobilitat organitzades per la Cup. Desprès del concert de Revolta Diatònica i Cesk Freixas, estiguérem prop de dues hores punxant els hits del moment. El cartell, part de recollir el concert esmentat, també convocava els altres actes que tractaven d'un dels problemes més importants del sud de la comarca.

2 comentaris:

Sedinis ha dit...

primera quinzena del gener a tope, eh?! mola mola!! a viam si el podem enganxar porài...! el 16 a vic? jurs... que a cardedeu hi ha conxita... bonu, guardi's el 23 de gener, eh? que al clot hi haurà musiqueta guai!
per cert... ja cal que la festa picatxiki tingui nivell, eh? que si no, no el tornarem a contractar... jejeje!!
apaaaaaa!!!!

Marta Cava ha dit...

Veig que els meus desitjos són ordres xD

Molt bé, Andreu, molt bé veig que la flama segueix encesa i per molt de temps i que s'ha ampliat a més llocs de fora la comarca, haurem d'esperar per veure't fins la gran festa dels picadits, que ja hi ha ganes!

Quin nivell, ja pots estar content d'haver començat la "gira" d'enguany al millor poble de la comarca (juntament amb Vilassar de Mar, òbviament), i et vam tractar molt i molt bé, eh? I la fotògrafa que et va immortalitzar en aquesta foto, no sé, podries haver posat algun tipus de referència..nu sé, el nom, l'edat, el telèfon i l'estat civil, com a mínim xD

I res, viam si m'acosto un dia d'aquests al bar i ens veiem per aquest puestu!

Apali!