dimarts, 9 de setembre del 2008

La festa continua

Argentona no és l'Empordà, però per la Riera, via Montseny, em sembla que els hi arriba una mica de tramuntana i me'ls trastoca. Deu n'hi dó l'aposta del jovent argentoní pel proper divendres 19 de setembre.

Festa per la cultura popular, darrera aquesta preciosa frase, es convoca a la gent a aplegar-se a la plaça de l'església de la gaia vila argentonina, capital mundial del càntir (de fet a la plaça hi ha el museu). La jovenívola Colla Bastonera Picadits de Vilassar de Mar amb els seus balls i salts, encetaren la vetllada. Els varis pals de cant improvisat dels estel·lars membres d'Ensaladilla So Insistent, ajudaren a la mainada a digerir el sopar previ. Orxata Sound System oferirà la seva espectacular barreja de cant d'estil valencià i bases electròniques i un mataroní (Pd fotlifoc) tancarà la nit, amb les cançons i rumbetes de temporada.

Però la agosarament dels organitzadors no acabà aquí. M'encarregaren el cartell d'aquest bonic acte. Cartell que ja s'està enganxant pels carrers i places de la comarca. El cartell dissenyat a dues tintes, negra i taronja, medeix 35cm d'amplada i 68cm d'alçada. L'element central és una composició feta a base de perfils de plantes, mirant de reflexar l'arrelament de la cultura popular, d'on broten varies fulles, on hi són col·locats els actes i concerts que conformen la festa, al seu voltant varis perfils de persones i elements de la nostra cultura.

Doncs ja ho sabeu, si voleu que gent amb tant poc senderi continuï jugant-se la salut i el físic per organitzar i celebrar aquestes meravelloses festes, el divendres 19 de setembre, a quarts de nou, cap a Argentona.

3 comentaris:

Sedinis ha dit...

estan(em) bojos aquests argintonins!!! jajaja!!!

m'encanta l'acte i el cartell!!!


si és que... som l'òstia amb patinet!!!! XD

apa!

Marta Cava ha dit...

Ja ho diu la senyora sedinis, ja, són bojos els argintonins. Comencen muntant aquestes festetes i vés a saber que acabaran fent, quina por que fan...

Però vaja, ens hi deixarem caure per veure si els hi va bé, i de pas a veure el tal fotlifoc que diuen que punxa "músiquetes de tota la vida", viam que tal...

El cartell està molt bé, amb la mà al cor, però el trobo massa taronja pel meu gust, però vaja, mola molt.

Una abraçada sr.foc!

Sedinis ha dit...

sí que n'hi caben de coses, sí, als calaixos. Més o menys sé allò que seria bo que hi guardés, però em falta la valentia de fer-ho. Em dóna la sensació que el dia que ho tanqui definitivament, no hi haurà marxa enrere, i em fa pena i por. No ho vull tancar. Potser soc massa tossuda i em costa acceptar la realitat. Però hauria de fer-ho.

què hi tancaries, tu?

au!