divendres, 9 de gener del 2009

Si ens toca a una, ens toquen a totes

Els debats polítics estan bé, ajuden a madurar la idea, a veure altres punts de vista, a buscar consensos... Quan parlem de repressió hi ha una cosa que no té debat; la solidaritat amb les qui la pateixen. Però quan patim de repressió, també hi han debats sobre la conveniència de complir pagar les multes i penes que ens imposen.

Portem una temporada que entre una cosa i l'altra estem distretes, casos com el Jona de l'Eixample, les feministes de Tarragona, el judici contra els qui van intentar tirar a terra el toro de l'Osbrone, en Karim de Vilanova i la Geltrú, les estudiants sancionades de l'UAB, en Franki de Terrassa, el judici contra la gent que va participar en la cercavila de denúncia del desallotjament del CSOA La Drogueria de Mataró, el cas de l'Amadeu Casellas, la polseguera aixecada per cremar estanqueres i retrats dels borbons...

I ara tenim el cas d'en David de Vilafranca del Penedès, es per això que al Maresme ens sumem als diversos actes de solidaritat amb el company independentista, el proper dijous 15 de gener, a quarts de vuit del vespre, hi ha convocada una concentració davant l'Ajuntament de Mataró.

2 comentaris:

Marta Cava ha dit...

Coi, no pares! Moltes actualitzacions en molt poc temps i això no és res més que una bona senyal així que felicitats per la feina feta, pel disseny tan xulo que has fet per l'Ebre (quan el vaig veure ni m'imaginava que era teu!), per la gira amb en fotlifoc i per tot, Andreu, per tot!

una abraçada! :)

SERGIBR ha dit...

Mai tancaran les idees!! Salut i independència.