dimarts, 17 de febrer del 2009

Ara i sempre

El proper 27 de febrer, al Museu de la Marina de Vilassar de Mar, s'hi celebrarà una xerrada, per recordar l'entrada de les tropes feixistes espanyoles al poble, i la conseqüent ocupació que encara patim. Amb el títol "Qui oblida la història està condemnat a repetir-la" l'Associació Cultural Bullangues convoca l'acte, que comptarà amb la presència d'Ermengol Gassiot, arqueòleg i professor d'Història de la UAB i de Josep Maria Pi, de l'Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Catalunya.

El cartell, és una barreja d'elements antics i moderns, la figura central, un milicià extret d'un cartell de la guerra civil, es combinat amb un fons rovellat, i el puny marca l'inici de les franges, recurs gràfic per realçar la profunditat, tot combinat amb un filtre que dóna la sensació d'un paper rebregat. Ara i sempre, antifeixistes!

2 comentaris:

Marta Cava ha dit...

Deixa'm que et feliciti fotli, no sé quants actes he vist aquesta setmana amb un cartell dissenyat per tu i això és una molt bona senyal, que segueixis fotent canya ja sigui fent cartells com animant les festes, ja sé que no t'agrada que t'ho digui, però ets tot un mestre!

Una abraçada :)

Sidecat ha dit...

El jovent combatiu per un maresme viu!