dimecres, 11 de febrer del 2009

El despertar de la bèstia

Ara, que aquesta colla de polítics que ens obliguen a ser dues coses que no som, ni espanyoles ni europees, no se'ls acudit millor cosa que mira de tocar-nos uns dels elements, el foc, que ens distingeix com a poble, no només als Països Catalans, sinó a bona part de les cultures mediterrànies, ja els hi dic jo ara, que sa tia nana anirà a votar a les seves properes eleccions al Parlament Europeu.

I com que ens volem fer pensar que tot va bé, res millor que aprofitar una altra gran festa nostra, el Carnestoltes, per fotre'ls una mica de canya i riure d'ells. El disseny que veieu abaix, és el cartell que anuncia els dos dies de festa que hi hauran a la Taverna Atzucac. A dalt podeu veure, l'Obama vestit d'Oncle Sam demanant caritat, amb la que està caient, en Ronald McDonald passant-s'ho bé fent de policia, King Kong Bassas, amb en Baron en una mà i amb l'altre carregant-se la xemeneia de la fàbrica de Can Fàbregas, en Cuní i la Rahola de ballarines de dansa del ventre, el sionista Saura i el gran ventríloc Zp i el seu ninot Montilla, que diu i fa el que mana el seu amo.

El divendres 20 de febrer sonaren la música tomba i tomba del Pd Morals i l'endemà, dissabte, un servidor estarà punxant uns quants jits riguirumberus. I recordeu, que abans de tot això, hem quedat el dissabte 14 per fer unes birres.