dimecres, 11 de febrer del 2009

Dos de vint-i-vuit

El dissabte 28 de febrer, a la comarca hi hauran dos actes amb dissenys de la casa. A Llavaneres, tindrà lloc la cinquena edició de la nit de la por, a la Font de la Llorita. El disseny, fet al que encara és la feina, és en blanc i negre, on hi destaca l'ull al cantó del nom de l'acte. És organitzat pels incasables d'Acció Juvenil.



L'altre, és el cartell del Antifa Sound Argentona 09, on a part de fer el disseny del cartell hi participaren tancant la nit amb els habituals ritmes a consciència. L'acte s'organitza per commemorar de l'ocupació i entrada de les tropes feixistes espanyoles a Argentona i el seu entorn. El concert hi participaren en Marc Ràmia, jove cantautor de Mataró, Muxa Rabia, punk argentoní, Rapapolvo, hip-hop de l'interior del Principat, Space Invaders, jove banda mataronina i Josep Maria Cantimplora, mítica estrella de Rupit.

Els colors del cartell, són el roig i negre, colors íntimament lligats a la lluita antifeixista, la part superior és compon per varis elements gràfics, que envolten el nom de l'acte. Clou el cartell la silueta d'una manifestació i el contorn del castell de Burriac, que serveix de logo pels organitzadors de l'acte, Arriska't, col·lectiu antifeixista de Burriac.