dimecres, 3 de setembre del 2008

Petites feines

Desprès de petits problemes gàstrics, aquí hi tornem. Avui pengem tres petites feines de disseny. Són d'actes que es realitzaren a la comarca durant els pròxims dies. El dissabte 6 a la nit, a la Taverna Atzucac, l'incansable Miquel del Roig oferirà un dels seus complets recitals. Res millor per il·lustrar el cartell, que una imatge que recorda un dels seus principals "hits", endevineu quin és?

El diumenge 7 tindrà la ja típica pujada a Burriac, per commemorar la diada nacional. Una imatge de les restes del castell, símbol de l'unitat comarcal, amb una estelada al capdamunt de la torre, conformen el cartell.

I el darrer treball, és el cartell que convoca als actes de la diada nacional a Vilassar de Mar. Un disseny fet amb el negre i els colors de la senyera. Dues aglomeracions de rodones i siluetes de plantes, cada una amb un símbol diferent, l'estelada i el mapa dels Països Catalans, presideixen les cantonades, al mig el lema dels actes, ressaltant la paraula autodeterminació, amb aquest fons negre.



2 comentaris:

Sedinis ha dit...

grans feines! sí senyor...! bé, de fet, com sempre! XD Però... no et deixes una quarta feina? mmm... dia 19 argentina...? jajaja!!!

ale, fins dissabte!

La!
farola la farolaaaaa...
La!
farola la faroooolaaaa...
La
farola la farola la farola
LA FAROLA!!!!!

Som lo que semblem ha dit...

Ciao Bello! com veus acabo de fer una passejadeta pel teu bloc...Molt maca també la afoto, ara a veure si jo també m'aplico....
Beseucs from Vila des gràcia